Οι τιμές μας σε καυσόξυλα!

Καλέστε τώρα για παραγγελίες.
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00

Αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξύλα σε τιμές που θα σας εκπλήξουν. Η ποιότητα των καυσόξυλων που παρέχουμε είναι για εμάς προτεραιότητα, όπως και το να προσφέρουμε σε εσάς από τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Κερδίστε επιλέγοντας τα καλύτερα καυσόξυλα για τις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία!

Τα καυσόξυλά μας είναι άριστης ποιότητας, καθώς συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους παραγωγούς καύσιμης ξυλείας. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας καυσόξυλων – τιμής, ώστε να μπορούμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα πιο οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα ποιοτικά καυσόξυλα.

Δείτε τις τιμές σε καυσόξυλα για τζάκι και σόμπα!

Κάντε την επιλογή σας μέσα από μια ευρεία γκάμα ξύλων, επιλέγοντας με βάση τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες κι εξοικονομήστε χρήματα.

Πως μπορούμε να διαλέξουμε καυσόξυλα σε πολύ καλή τιμή;

Ένα πολύ βασικό tip για να κερδίζετε χρήματα και να αγοράζετε τα ξύλα σας φθηνά, είναι να προτιμάτε πάντα στεγνά και ξερά καυσόξυλα. Η περιττή υγρασία στα ξύλα μειώνει αισθητά την θερμική απόδοσή τους κατά την καύση. Επίσης, δώστε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα και στο είδος των καυσόξυλων που αγοράζετε, όπως φυσικά και στο μέγεθος τους. Είναι πολύ σημαντικό.

Ανάλογα το είδος του ξύλου (αν καίγεται γρήγορα και δίνει μεγάλη φλόγα ή όχι), και το μέγεθός του (ανάλογα τη χρήση που θέλετε να του κάνετε), μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του τζακιού σας ή της σόμπας σας! Και πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας σε ξύλα και τιμή. Δείτε τις τιμές μας.

Καυσόξυλα τιμές

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Για αυτό προσαρμόζουμε τις τιμές μας με βάση τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψουμε. Εκτός από μεγάλη ποικιλία σε καυσόξυλα, ανανεώνουμε συνεχώς τις προσφορές μας, για να βρίσκετε σε εμάς ποιοτικά και φθηνά ξύλα!

Αγοράστε καυσόξυλα για τζάκι ή ξυλόσομπα στις καλύτερη τιμές. Παρακολουθείτε τις προσφορές μας και αγοράστε έξυπνα ανάλογα με την περίοδο και τη διαθεσιμότητα. Αν αγοράσετε καυσόξυλα εκτός σεζόν και τα αποθηκεύσετε στο χώρο σας, μη ξεχάσετε να βεβαιωθείτε πως είναι καλά προστατευμένα από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία, ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή απόδοση!

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσουμε το είδος των καυσόξυλων που επιθυμείτε, είτε για λιανική είτε για χονδρική αγορά. Η ποιότητά των ξύλων για τζάκι και σόμπα που διαθέτουμε, είναι από τις καλύτερες στην αγορά κι οι τιμές μας θα σας εκπλήξουν.

Η πολυετής εμπειρία μας στη λιανική πώληση και χονδρική πώληση καυσόξυλων μας κάνει ασυναγώνιστους!

Γιατί να επιλέξετε ξύλα για τζάκι από εμάς

Διαθέτουμε καυσόξυλα χωρίς υγρασία για να ανάβετε τη φωτιά στο τζάκι εύκολα, χωρίς κόπο και χρόνο. Διαθέτουμε όλων των ειδών τα καυσόξυλα (οξιά, δρυς, ελιά πεύκο, πουρνάρι), για να επιλέξετε το κατάλληλο ξύλο για τη φωτιά σας.

Είτε θέλετε καυσόξυλα που παράγουν πολύ φλόγα, είτε ξύλα με μικρότερη φλόγα για μεγαλύτερη θερμική ενέργεια, επιλέξτε ξερά καυσόξυλα χωρίς υγρασία. Η υγρασία επηρεάζει την απόδοση του ξύλου, καθώς παράγει λιγότερη φλόγα και περισσότερο καπνό. Και φυσικά, τα κατάλληλα ξύλα για τζάκι επηρεάζουν και την τιμή τους.

Μεγάλο ρόλο για την καλύτερη απόδοση του τζακιού, εκτός από την ποιότητα του καυσόξυλου που χρησιμοποιούμε, είναι κι η σωστή συντήρηση του. Κάντε συντήρηση, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, κι αποφύγετε τα χλωρά καυσόξυλα. Τα ξύλα για τζάκι πρέπει να είναι ξερά τουλάχιστον 4 με 6 μήνες πριν χρησιμοποιηθούν.

Σωστές διαστάσεις για τα ξύλα για τζάκι.

Το σωστό μέγεθος του καυσόξυλου για το τζάκι, είναι σημαντικό για τη μέγιστη απόδοση κι οικονομία. Οι διαστάσεις για μικρά τζάκια κυμαίνονται από 30 έως 35 εκ., για μεσαία τζάκια μέχρι 40 εκ., και για τα πολύ μεγάλα τζάκια ξεπερνούν τα 45 εκ. (κούτσουρα). Επιλέξτε τη σωστή διάσταση, και πετύχετε την τέλεια σχέση ποιότητας ξύλου και τιμής.

Καυσόξυλα και ξύλα για τζάκι ή σόμπα

Η εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του είδους και του σωστού μεγέθους καυσόξυλων, ενώ παράλληλα σας προσφέρει τις καλύτερες προσφορές της αγοράς. Με κάθε σας παραγγελία εξασφαλίζετε ότι προμηθεύεστε τα καλύτερα ξύλα για τζάκι ή σόμπα σε πολύ καλές τιμές. Επιλέξτε καυσόξυλα από μια μεγάλη ποικιλία και τιμές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr
Email