Καυσόξυλα από Πουρνάρι

Καλέστε τώρα για παραγγελίες.
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00

Το κορυφαίο ξύλο για τζάκι

Αν μπορούσαμε να κατατάξουμε ένα καυσόξυλο στην νούμερο ένα επιλογή για τη φωτιά του τζακιού, αυτό θα ήταν σίγουρα το πουρνάρι. Το πλατύφυλλο αυτό δέντρο το βρίσκουμε κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, και παράγει ποιοτικά ξύλα που είναι πρώτα στις προτιμήσεις τόσο για τα συμβατικά, όσο και για τα ενεργειακά τζάκια. Δεν είναι λίγοι και αυτοί βέβαια, που το προτιμούν και για τη ξυλόσομπα τους!

Τα ξύλα από πουρνάρι ανάβουν εύκολα και καίγονται αργά, διατηρώντας τη φωτιά στο τζάκι για ώρες. Μια μικρή ποσότητα ξύλων για τζάκι από πουρνάρι αρκεί, για να κρατήσει την εστία αναμμένη και το χώρο ζεστό αρκετές ώρες.

Επειδή τα ξύλα από πουρνάρι τα προτιμούν αρκετοί για το τζάκι τους, αναζητήστε την ποσότητα των καυσόξυλων που θα αγοράσετε από νωρίς, επωφεληθείτε από τις προσφορές και αγοράστε σε καλή τιμή αυτό το ποιοτικό ξύλο.

Η χρήση των καυσόξυλων πουρναριού

Η πολύ καλή θερμική απόδοση του ξύλου του πουρναριού, το κατατάσει ποιοτικά πολύ ψηλά. Ανήκει στην κατηγορία των πιο “σκληρών” ξύλων και καίγεται ιδανικά με πιο εύφλεκτα καυσόξυλα όπως η οξιά και το πεύκο. Καίγεται σταδιακά και η θερμαντική του απόδοση υπολογίζεται στις περίπου 4600 Kcal/kg. Η αργή του καύση και ικανότητα του να διατηρεί τη θερμότητα στο χώρο, σε σχέση με άλλα καυσόξυλα, το καθιστά ένα από τα καλύτερα καυσόξυλα για εξοικονόμηση χρημάτων. Μια μικρή ποσότητα ξύλων αρκεί.

Ένα σημαντικό tip για τα καυσόξυλα από πουρνάρι, είναι να διατηρούνται στεγνά και να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τα οφέλη που σας προσφέρει το ξύλο.

Προμηθευτείτε τα καλύτερα ξύλα για τζάκι από πουρνάρι εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές που θα σας κρατήσουν ζεστούς όλη τη χειμερινή περίοδο.

Καυσόξυλα πουρναριού – μέγιστη απόδοση και τιμή

Τα καυσόξυλα από πουρνάρι είναι μια συμφέρουσα επιλογή για την εστία του σπιτιού σας. Η σχέση απόδοσης – τιμής είναι ιδανική για το τζάκι και την ξυλόσομπα σας. Με μια μικρή ποσότητα ξύλων, θα διατηρήσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας σε ιδανικά επίπεδα, για αρκετές ώρες μέσα στη μέρα. Το πουρνάρι είναι για εσάς που θέλετε τις πιο οικονομικές τιμές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr
Email