Ξύλα για τζάκι και σόμπα σε προσφορά!

Καλέστε τώρα για παραγγελίες.
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00

Η εταιρία μας σας εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές σε καυσόξυλα. Σας προσφέρουμε προσφορές σε καυσόξυλα για τζάκι ή σόμπα όλο το χρόνο, καλύπτοντας τις ανάγκες σας τόσο κατά τη λιανική, όσο και τη χονδρική πώληση. Αγοράστε φθηνά καυσόξυλα για το σπίτι ή την επιχείρηση σας κι εξοικονομήστε χρήματα.

Ασχολούμαστε με το εμπόριο καυσόξυλων επί σειρά ετών, πάντα με συνέπεια κι επαγγελματισμό. Η υψηλή ποιότητα των ξύλων μας, αλλά κι η ποικιλία που διαθέτουμε, συνδυάζονται πάντα με τις πιο δελεαστικές τιμές και προσφορές. Είτε προτιμάτε ξύλα για τζάκι, είτε για ξυλόσομπα, έχουμε μια προσφορά για εσάς.

Όλα μας τα καυσόξυλα είναι αρίστης ποιότητας και στεγνά, καθώς τα προστατεύουμε από τις καιρικές συνθήκες. Η αποθήκευση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση χρημάτων!

Καυσόξυλα σε προσφορά για το 2020

Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση σε καυσόξυλα για τζάκι και σόμπες έχει αυξηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Το ξύλο είναι ένα παραδοσιακό καύσιμο υλικό που αποτελεί μια οικονομική λύση για θέρμανση, ενώ ταυτόχρονα δίνει θαλπωρή στους χώρους του σπιτιού κι όχι μόνο. Η ανάγκη για καλύτερες τιμές είναι μεγάλη, για αυτό και σας προσφέρουμε όλο το χρόνο καυσόξυλα σε προσφορά.

Εμείς γνωρίζουμε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν, και θέλουμε να σας προσφέρουμε καυσόξυλα σε χαμηλές τιμές δημιουργώντας οικονομικές προσφορές για το σπίτι ή την επιχείρηση.

Τα ξύλα σε προσφορά, είναι η καλύτερη επιλογή!

Ζητήστε μας να σας δώσουμε συμβουλές ή προσφορες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Η αγορά των καυσόξυλων πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή, ώστε τα ξύλα που θα διαλέξετε να είναι κατάλληλα για τις ανάγκες της εστίας και του χώρου σας. Υπάρχουν καυσόξυλα σε διαφορετικά μεγέθη κατάλληλα για τζάκι ή για σόμπα, ξύλα που προσφέρουν μεγάλη ένταση φωτιάς (φλόγα) αλλά και ξύλα που είναι βραδύκαυστα και καίγονται πιο αργά. Διαλέξτε αυτό που χρειάζεστε και κερδίστε χρήματα.

Πάντα βέβαια η απόδοσή τους σχετίζεται με το ποσοστό της υγρασίας τους. Διατηρήστε τα ξύλα σας στεγνά κι απαλλαγμένα από την υγρασία, φυλάσσοντάς τα σε στεγασμένους χώρους. Μην αφήσετε τα καιρικά φαινόμενα να μειώσουν την απόδοση των καυσόξυλών σας.

Η επιχείρηση μας διαθέτει επί σειρά ετών άριστη αποξηραμένη ξυλεία και δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτηση στο χώρο σας.

Καυσόξυλα σε προσφορές που ξεχωρίζουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για την αγορά ποιοτικών καυσόξυλων για τζάκι ή σόμπα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Χαρά μας, να σας προτείνουμε μια προσφορά!

Θέλετε να λαμβάνετε προσφορές; Εγγραφείτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr
Email