Καυσόξυλα για τζάκι - Βοτανικός

Καλέστε τώρα για παραγγελίες.
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00

Βρείτε καυσόξυλα στην περιοχή σας στις καλύτερες τιμές

– Στεγνά καυσόξυλα που αποθηκεύονται σε κλειστό χώρο
– Άμεση παράδοση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας
– Εγγυημένη ποιότητα
– Απεριόριστο απόθεμα

Τα κρύα έρχονται... Προμηθευτείτε καυσόξυλα τώρα!

Ψάχνετε τα καλύτερα καυσόξυλα;

Είμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντας σας καυσοξυλα σε πολύ καλές τιμές!

Διαλέξτε ξυλα για το τζάκι ή τη σόμπα σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προσφορών. Θέλετε καυσόξυλα από μπρικέτα, έλατο, οξιά, δρυ, πουρνάρι, πεύκο, ελιά κλπ; Σας προσφέρουμε πολλά είδη ξύλων σε διαφορετικές διαστάσεις, και φυσικά πάντα στη καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Η φωτιά στο τζάκι και τη σόμπα, προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά στο σπίτι όλο το χειμώνα. Αλλά εκτός από πολύ καλή παρέα, η φλόγα της φωτιάς κρατά το σπίτι ζεστό χωρίς να κάνουμε πολλά έξοδα. Για αυτό και είναι σημαντικό τα καυσοξυλα που αγοράζουμε να μας προσφέρουν εξαιρετική θερμική κι ενεργειακή απόδοση, άψογη λειτουργικότητα και φυσικά άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Προσπαθούμε να μείνετε 100% ευχαριστημένοι από τα καυσόξυλα που αγοράζετε από εμάς, και να απολαύσετε τη φωτιά στο τζάκι ή τη σόμπα σας όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Πολύ σημαντική κατά την επιλογή καυσόξυλων, επίσης, είναι και η παράδοση των ξύλων στο σπίτι ή την επιχείρηση. Πολλές φορές η χαμηλή ταχύτητα και ο καθόλου ευέλικτος τρόπος παράδοσης των ξύλων, αποτελεί πρόβλημα που αποθαρρύνει αρκετούς από την αγορά καυσόξυλων για τζάκι ή σόμπα. Είναι λοιπόν σωστότερο να επιλέγουμε καυσόξυλα που διανέμονται άμεσα στην Περιοχή μας!

Η παράδοση πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή κι επαγγελματισμό. Κάντε έρευνα αγοράς και επιλέξτε επιχειρήσεις με εξοπλισμό, ώστε τα ξύλα που έχετε επιλέξει να φτάνουν στο χώρο σας με συνέπεια, και πάντα προστατευμένα από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Τα καυσόξυλα που στεγάζονται σε κλειστούς χώρους έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Έτσι θα απολαύσετε τα καυσοξυλα που αγοράσατε, χωρίς προβλήματα με το τζάκι ή τη σόμπα σας!

Διαλέξτε ευέλικτες επιλογές σε:

– Μεταφορά

– Αποθήκευση

– Είδη Καύσιμης Ξυλείας

– Μέγεθος

Αναλαμβάνουμε την παράδοση φθηνών καυσοξυλων στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, διαθέτοντας διάφορα ξύλα για τζάκι και σόμπα, σε όλη την περιοχή του Βοτανικού.

Γιατί το είδος του ξύλου μετράει

Επιλέξτε καύσιμη ξυλεία ανάλογα τις ανάγκες σας αλλά και τις απαιτήσεις της εστίας σας. Για παράδειγμα τα καυσόξυλα για τζάκι, διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις από αυτά της ξυλόσομπας, ενώ το είδος του ξύλου αλλάζει την απόδοση της φωτιάς σας. Κάντε την επιλογή σας με γνώμονα την ένταση της φλόγας που θέλετε, τη συνολική απόδοση που επιθυμείτε, αλλά και τα χαρακτηριστικά του ξύλου (πόσο εύκολα ανάβει, αν πετάει σπίθες, αν βγάζει καπνό κ.λ.π.). 

Τα ποιοτικά καυσοξυλα κατεξοχήν παράγονται από τα εξής είδη:

Και μη ξεχνάτε, ένα ακόμα στοιχείο για τη μέγιστη απόδοση των καυσόξυλων σας, εκτός από το είδος και την προέλευση, είναι το ποσοστό υγρασίας που έχουν τα ξύλα. Τα χλωρά και “νοτισμένα” καυσόξυλα ανάβουν πολύ πιο δύσκολα, δημιουργούν καπνό και δίνουν μικρότερης έντασης θερμότητα. Αγοράστε ποιοτικά και στεγνά ξυλα όλο το χρόνο και κάντε την πιο οικονομική επιλογή. Ζητήστε συμβουλές για το είδος, την τιμή αλλά και προσφορές για την τελική σας επιλογή!

Πως να επιλέγετε οικονομικά στον Βοτανικό

Τα φθηνά ξύλα κάνουν τη διαφορά. Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, επιτάσσει να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για τη θέρμανση του χώρου μας. Για αυτό προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα καυσοξυλα σε μοναδικές τιμές. Η οικονομική θέρμανση είναι σημαντική όλη τη χειμωνιάτικη περίοδο! 

Βρείτε και αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξύλα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ποιότητα των καυσόξυλων πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα, όπως και η διάθεση των καλύτερων και πιο φθηνών προσφορών για να καλύψετε στο μέγιστο ανάγκες σας. Κερδίστε επιλέγοντας τα καλύτερα ξυλα ανάλογα τη χρήση που θέλετε να τους κάνετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία!

Δείτε τις τιμές και τις προσφορές μας σε καυσόξυλα όλων των ειδών, και μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν! 

Εφοδιάστε την επιχείρηση σας

Αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξυλα σε τιμές χονδρικής που σας συμφέρουν. Η ποιότητα των καυσόξυλων είναι σημαντική και για την επιχείρηση σας, καθώς μεγιστοποιεί την απόδοση της. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την επιχείρηση σας, επιλέγοντας τα καλύτερα καυσοξυλα για τις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξυλείας!

Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, φούρνους κ.λπ., καθώς και μεταπωλητές όπως πρατήρια και mini markets. Αν θέλετε φθηνά καυσοξυλα για την επιχείρηση σας, ζητήστε μας να σας δώσουμε μια προσφορά.  

Επεξεργαζόμαστε τα καυσοξυλα μας την κατάλληλη εποχή και τα αποθηκεύουμε με προσοχή, ώστε να σας παρέχουμε ξύλα χωρίς περιττή υγρασία καθόλη τη διάρκεια του έτους. Στοχεύουμε στη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, είτε πρόκειται για καταναλωτή, είτε πρόκειται για επιχείρηση. Η άψογη εξυπηρέτηση μας βασίζεται στην εμπειρία που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια. Βρισκόμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας, και για αυτό μας εμπιστεύονται.