Βρείτε την τιμή που σας ταιριάζει σε ξύλα για χονδρική!

Καλέστε τώρα για παραγγελίες.
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00

Η εμπειρία μας στην πώληση καυσόξυλων σε επαγγελματίες επί σειρά ετών, μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες! Διαθέτουμε μεγάλες αποθήκες και ποικιλία ξύλων, για να μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την επιχείρηση σας.

Αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξύλα σε τιμή χονδρικής που σας συμφέρουν οικονομικά. Η ποιότητα των καυσόξυλων που παρέχουμε στην επιχείρηση σας είναι για εμάς σημαντική, καθώς χτίζει τη μακροχρόνια συνεργασία μας. Φυσικά, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε και τις πιο συμφέρουσες προσφορές και τιμές της αγοράς. Εξοικονομήστε χρήματα για την επιχείρηση σας επιλέγοντας τα καλύτερα καυσόξυλα για τις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία!

Εξυπηρετούμε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, φούρνους κ.λπ., αλλά και μεταπωλητές όπως πρατήρια και mini markets. Ανάλογα την επιχείρηση, διανέμουμε το κατάλληλο είδος και ποσότητα άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Πάντα, δίνουμε προτεραιότητα στη άψογη διανομή ξύλων σε πραγματική τιμή χονδρικής.

Προσφέρουμε τιμές σε καυσόξυλα χονδρικής:

– σταθερές ανάλογα τη συνεργασία καθώς και

– εγγυημένη ποιότητα και ποσότητα καυσόξυλων, αλλά και

– διευκολύνσεις στην αποθήκευση και στη μεταφορά!

Καυσόξυλα Χονδρικής Πώλησης

Διαθέτουμε καυσόξυλα σε πολύ καλές τιμές για όλους τους επαγγελματίες που προμηθεύονται καυσόξυλα για καύση ή μεταπώληση.

Ανάλογα το είδος του καυσόξυλου (“μαλακό” ή σκληρό “ξύλο”), και το μέγεθός του (ανάλογα τη χρήση που θέλετε να του κάνετε), μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επιχείρησης σας! Και πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας σε ξύλα και τιμής.

Δείτε τις τιμές μας!

Τα καυσόξυλα που προσφέρουμε για χονδρική πώληση, εκτός του ότι θα τα βρείτε σε ασυναγώνιστη τιμή, είναι και ποιοτικά! Έχουμε καυσόξυλα όλο το χρόνο ξερά και χωρίς περιττή υγρασία, κομμένα στα μέτρα σας και στις ποσότητες που επιθυμείτε.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσουμε το είδος των καυσόξυλων που επιθυμείτε, σε τιμές χονδρικής. Η ποιότητα των ξύλων για όλες τις εστίες που διαθέτουμε, είναι από τις καλύτερες στην αγορά κι η τιμή τους θα σας εκπλήξουν.

Σας εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr
Email